Hírlevél


"Varrodabővítés-Munkahelyteremtés-Szolnokon"

Az ÉAOP-5.1.3-11-2011-0058 "Varrodabővítés-Munkahelyteremtés-Szolnokon" Európai Uniós projektünk keretében kibővítettük és korszerűsítettük szolnoki üzemegységünket, mely új varrógépek beszerzésével is társult.

A projekt komplexitását az adja, hogy a varrodabővítés munkahelyteremtéssel is jár, melyet majd négy hónapos képzéssorozat előzött meg. A programban 30 fő megváltozott munkaképességű, valamint egyéb hátrányos helyzetű, regisztrált álláskereső vett (sz) részt, akik 60 órás személyiségfejlesztő tréningen, majd 120 órás varrómunkás-járműkárpitos betanító képzésen vettek (sznek) részt.

A betanító képzés eredményes befejezését követően a kiválasztott 15 fő 6 hónapos foglalkoztatását biztosítjuk cégünk varrodáiban. A csoport tagjainak jogi, mentálhigiénés, pszichológiai (különböző típusú) tanácsadásokat biztosítunk annak érdekében, hogy a hatékonyan és eredményesen tudjanak megfelelni, teljesíteni a munka világában.

 

"BABUART - a Contact Nkft. innovatív, kísérleti foglalkoztatási programja"

A TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 "BABUART - a Contact Nkft. innovatív, kísérleti foglalkoztatási programja" elnevezésű Európai Uniós projektünk keretében 9 fő megváltozott munkaképességű, valamint 15 fő gyes/gyed-ről a munka világába visszatérni szándékozó résztvevőkkel  (hölgy vesz részt) a lakástextil-készítő és textiltermék-összeállító OKJ-s szakképzésünket lebonyolítottuk. A márciusi sikeres vizsgát követően 12 fő részére biztosítunk munkagyakorlati lehetőséget. A foglalkoztatás időszakára is biztosítjuk a mentorállást, illetve a jogi, mentálhigiénés, pszichológiai tanácsadást. Ezekkel a motiváló és harmonikus életvezetést elősegítő támogató szolgáltatásokkal kívánjuk elérni a munkateljesítmény minőségi és mennyiségi javítását.

A projekthez szorosan kapcsolódik, hogy a sikeres munkavégzéshez folyamatosan feladatokat biztosítsunk új munkavállalóink számára, ezért a hazai és külföldi piac bővítését céloztuk meg. Ennek érdekében jelen vagyunk olyan jelentős szakkiállításokon és vásárokon, ahol lehetőségünk van nyitni a nemzetközi kereskedelem színterén is.

A megrendelői igények minőségi teljesítéséhez hozzátartozik, hogy korszerű varrógépekkel végezhessék a dolgozóink a munkájukat. Ennek érdekében 12 db modern ipari varrógéppel fejlesztettük eszközparkunkat.

Contact Hungary a Facebookon
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.
A honlap fenntartása és karbantartása a TÁMOP-1.4.3-10/2-2F-2011-0001 számú projekt keretében elnyert támogatásból valósul meg.

Copyright 2012 - Contact NKft - Minden jog fenntartva | Login